De Stamboom logo tekst zonder achtergrond

De visie en missie van samen wonen en werken

Divers & verbonden

Ondersteund door sociocratische structuren richten de leden van de Stamboom zich op community-building. 

Groen & vitaal

Dankzij de grondige selectieprocedure en een groene leefomgeving onstaat er een bruisende cultuur.

Circulair in de stad

Ondernemers krijgen de kans om zich te ontwikkelen en hun verdiensten vloeien door naar gemeenschap.

Zelfstandig & gezamelijk

Vanuit zelfregie krijgen bewoners de kans om hun kwaliteiten te ontwikkelen en te delen met de gemeenschap. 

Leven in een bruisende community

Iedereen heeft een eigen betaalbare woning. Er zijn zowel studio’s beschikbaar als zelfstandige appartementen. Elke gang heeft tevens toegang tot een gedeelde keuken en woonkamer.

Het terrein kent een breed scala aan faciliteiten, waarvan sommige publiek toegankelijk. Zo zijn er een fitnessruimte, restaurant, werkplaats, voedselbos, kringloopwinkel en yoga/meditatie ruimte.

Activiteiten worden georganiseerd door bewoners, zowel intern als voor externen. De gehele buurt wordt betrokken. Regelmatig worden er door bewoners workshops, optredens en evenementen georganiseerd.

Iets voor jou?

Is het jouw droom om in verbinding met anderen te wonen en wil jij bovendien je steentje bijdragen aan je community? Heb je een ondernemende mindset? Heb je misschien obstakels moeten overwinnen in je leven en wil je de stap maken naar een zelfstandige woning? 

Bewoners van de Stamboom omschrijven zichzelf als zelfstandiggestructureerd, behulpzaam en begripvol. Kun jij jezelf hier helemaal in vinden? Meld je dan aan en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen van dit unieke werk/woonproject.